Santerello Breda krijgt trouwklanten vanuit heel Nederland, zelfs uit de gehele Benelux die onze mooie exclusieve trouwpakken of bruidsjurken collectie komen bewonderen.

Een trouwpak of trouwjurk kopen in Nederland doet u bij Santerello Breda zodat u niet de gast wordt op u eigen Bruiloft!

Onze klanten komen vanuit heel de Benelux voor een schitterend trouwpak of trouwjurk met klasse!

Ze komen vanuit heel Nederland naar onze winkel voor de optimale trouwbeleving die wij met vakkundig advies en passie bedienen!

*Klanten komen uit o.a. Groningen, Leeuwarden, Amsterdam, Enschede, Zwolle, 
Den Bosch, den Haag, Rotterdam, Goes, Middelburg Maastricht, Eindhoven.


Zoekt u een trouwpak of een schitterende trouwjurk in  Nederland? Loop dan zeker eens binnen bij Santerello de trouwbeleving in Breda. Wij bieden u een ruim aanbod aan mooie trouwpakken en trouwjurken aan, zodat u er altijd een vindt die helemaal bij uw stijl past. Ook als u niet precies weet welke stijl u zou willen, dan voorzien we u graag van vakkundig passievol advies. Zo vindt u bij onze winkel in Breda altijd hét trouwpak of bruidsjurk dat helemaal bij uw wensen aansluit!

U vindt uw perfecte trouwpak of bruidsjurk bij Santerello te Breda.

Wanneer u langskomt in onze winkel in het gezellige bourgondische Breda, zorgen wij ervoor dat u met een schitterend trouwpak of bruidsjurk met een tevreden gevoel de winkel uit loopt.

Ons assortiment bestaat uit vele bekende italiaanse exclusieve kwaliteit merken voor de aanstaande bruid en bruidegom.
De Bruidsmode merken zijn o.a. Demetrios, Demetrios Platinum, Cosmobella, Orea sposa 

De Trouwpakken merken zijn o.a. Guglielmo G, Carlo Pignatelli, Tziacco, Wilvorst, Wilvorst Prestige.

Ons assortiment is zo breed dat wij voor ieder stijl wel een passend trouwpak of  trouwjurk kunnen samenstellen. Bovendien is het mogelijk om uw trouwpak helemaal op maat te laten maken in ons atelier in de winkel te Breda of in het mooie Italie.Maak een afspraak